Comparisom of β-Carotene Capsaicinoid, and Aflatoxin Content on Dried Capsicum Varieties Grown along Thai-Myanmar Border
|
ชนกภัทร
ผดุงอรรถ
|
V13 Food Net Conference 2015 ระหว่างวันที่ 24 – 26 พฤศจิกายน 2558 ณ Nha Trang University, Vietnam
|
24 พ.ย. 2559
|
การประชุมระดับนานาชาติ
|
The Feasibility of Utilizing Skimmilk Powder and Whey Protein Power in Greek-Style Yogurt Production
|
ชนกภัทร
ผดุงอรรถ
|
การประชุมวิชาการระดับนานาชาติ International Bioscience Conference and the 5th International PSU-UNs Bioscience Conference 2014, Phuket
|
29 ก.ย. 2557
|
การประชุมระดับนานาชาติ
|
The Impact of Skim Milk Powder and Sweet Whey Power on pH, Total Sugar and Sensory Evaluation of Greek-Style Yogurt
|
ชนกภัทร
ผดุงอรรถ
|
การประชุมวิชาการระดับนานาชาติ วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย ครั้งที่ 40
|
2 ต.ค. 2557
|
การประชุมระดับนานาชาติ
|
Greek-Style Yogurt and Its Application in Cheesecake
|
ชนกภัทร
ผดุงอรรถ
|
การประชุมวิชาการระดับนานาชาติ 2015 6th International Conference on Biotechnology and Food Science Istanbul, Turkey.
|
24 เม.ย. 2558
|
การประชุมระดับนานาชาติ
|
Capsaicinoid, B- Carotene, Total Polyphenols and Color Attributes of Dried Capsicum Varieties Grown along Thai-Myanmar Border
|
ชนกภัทร
ผดุงอรรถ
|
วารสารวิจัยราชภัฏพระนคร สาขาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ปีที่ 11 ฉบับพิเศษ
|
พฤศจิกายน 2559
|
วารสารระดับชาติ
|
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไวน์และน้ำส้มสายชูหมักสับปะรดจากสับปะรดเหลือทิ้ง
|
ชนกภัทร
ผดุงอรรถ
วรรณรัตน์
เฉลิมแสนยากร
สวรรยา
ปัญญานันท์
|
การประชุมวิชาการระดับชาติราชภัฏหมู่บ้านจอมบึงวิจัย ครั้งที่ 6
|
1 มีนาคม 2561
|
การประชุมระดับชาติ
|
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไวน์สับปะรดจากสับปะรดเหลือทิ้ง
|
ชนกภัทร
ผดุงอรรถ
วรรณรัตน์
เฉลิมแสนยากร
สวรรยา
ปัญญานันท์
|
การประชุมวิชาการระดับชาติราชภัฏหมู่บ้านจอมบึงวิจัย ครั้งที่ 6
|
1 มีนาคม 2561
|
การประชุมระดับชาติ
|
Scoville Heat Units of Jungle Curry Paste and Sensory Evaluation of Jungle Curry Made of Different Dried Capsicum Varieties Grown along Thai-Myanmar Border
|
ชนกภัทร
ผดุงอรรถ
|
วารสารวิจัยมหาวิทยาลัยราชภัฏหมู่บ้านจอมบึง ปีที่ 5 ฉบับที่ 2
|
|
วารสารระดับชาติ
|
Development of Pineapple Cider Beverage from Low Valued Pineapple in Ratchaburi
|
ชนกภัทร
ผดุงอรรถ
|
The 5th Rajaphat University National & International Research and Academic Conference (RUNIRAC V)
|
24-25 August 2018
|
การประชุมระดับนานาชาติ
|